WERKWIJZE & TARIEVEN

INTAKE EN VERTROUWELIJKHEID

In een eerste gesprek worden in een veilige context de verwachtingen uitgesproken en duidelijke afspraken gemaakt over de inhoud van de bemiddeling


TARIEVEN

De gesprekken in familiale bemiddeling worden gevoerd aan een standaardtarief van 80 euro/uur en worden meteen betaald na het gesprek, bij voorkeur via instant-overschrijving of payconic. Als het gesprek langer duurt betekent ieder begonnen half uur een verhoging van 40 euro. Als het gesprek korter duurt dan een uur, blijft de minimumkost 80 euro. 

De administratieve kost (= voorbereiding, verwerking, opstellen teksten, communicatie (mail/tel)) wordt berekend op basis van tarief van 60 euro/uur en wordt maandelijks via factuur opgemaakt.

HOE LANG DUURT EEN GESPREK?

Een gesprek duurt gemiddeld anderhalf uur. Er kan gekozen worden om na een uur het gesprek af te ronden, of om langer door te gaan.

HOEVEEL GESPREKKEN ZIJN ER NODIG?

Dit is afhankelijk van situatie tot situatie. Soms volstaat één gesprek om tot afspraken te komen, vaak zijn meerdere gesprekken nodig om tot voldoende wederzijds begrip te komen en oplossingen te vinden.

LOCATIE

De bemiddelingsgesprekken kunnen doorgaan bij OPRECHT--VERBINDEN thuis, op een locatie naar keuze of online via videocall. Op dit moment is het toegestaan om live gesprekken te voeren. Hierbij nemen we alle nodige Corona-maatregelen in acht.

IMG_20180926_214949_836.jpg