top of page

WERKWIJZE & TARIEVEN

INTAKE EN VERTROUWELIJKHEID

In een eerste gesprek worden in een veilige context de verwachtingen uitgesproken en duidelijke afspraken gemaakt over de inhoud van de bemiddeling. Een eerste gesprek duurt een uur, en kost 120 euro.


TARIEVEN

PARTICULIEREN

De gesprekken/sessies gebeuren aan een standaardtarief van

COACHING: 70 euro/uur

BEMIDDELING: 120 euro/uur

(gerekend per begonnen kwartier) en worden meteen betaald na het gesprek, bij voorkeur via instant-overschrijving of payconic. 

BEDRIJVEN

De gesprekken/sessies gebeuren aan een standaardtarief van 150 euro/uur, op aanvraag wordt een offerte gemaakt voor het afgesproken parcours op maat, met verloning per dag(deel).

ADMINISTRATIEVE KOST (= voorbereiding, verwerking, opstellen teksten, communicatie (mail/tel)) wordt berekend op basis van tarief van 60 euro/uur en wordt maandelijks via factuur opgemaakt.

HOE LANG DUURT EEN GESPREK?

Een gesprek duurt gemiddeld anderhalf uur. Er kan gekozen worden om na een uur het gesprek af te ronden, of om langer door te gaan.

HOEVEEL GESPREKKEN ZIJN ER NODIG?

Dit is afhankelijk van situatie tot situatie. Soms volstaat één gesprek om tot afspraken te komen, vaak zijn meerdere gesprekken nodig om tot voldoende wederzijds begrip te komen en oplossingen te vinden.

LOCATIE

De coachings en bemiddelingsgesprekken kunnen doorgaan:

- bij jou thuis of op een locatie naar jouw keuze,

- in gespreksruimtes in het Gentse of in Munkzwalm,

- online via videocall.


Op dit moment is het toegestaan om live gesprekken te voeren. Hierbij nemen we alle nodige Corona-maatregelen in acht.

IMG_20180926_214949_836.jpg
Werkwijze en tarieven: Kenmerken
bottom of page